Velkommen til Trysil Kommuneskoger

Trysil Kommuneskoger har tilrettelagt for bedre tilgang til jaspisbruddet i Flendalen

Vi har inngått avtale med fylkeskommunen om et skjøtselsprosjekt innfor det automatisk fredete jaspisbruddet fra eldre steinalder. Trysil Kommuneskoger har i samarbeid med fylkeskommunen og NIKU satt opp informasjonstavler og ryddet stien fram til bruddet.

Den 23.9 var det offisiell åpning ved ordfører Ole Martin Norderhaug. Et 30- talls personer hadde møtt fram for å overvære åpningen. Arkeologene Ove Holseng og Hilde R. Amundsen presenterte arbeidene som har vært gjort i forbindelse med kartleggingen av bruddet og bruken av jaspis for 8000 - 9000 år siden.

Det er skiltet fra Bittermarkvegen, ca. 1 km innenfor bommen ved Bryn. Fra parkeringsplassen er det ca.2 km å gå fram til jaspisbruddet. Trysil Kommuneskoger ønsker alle velkommen! OBS OBS ! det er ikke tillatt å ta med seg jaspis fra bruddet.

Vår målsettning

Vi skal være en lønnsom og attraktiv leverandør og samarbeidspartner innen skog, eiendom og natur og friluftsliv.

Jeg aksepterer

Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som "innstillinger", "sikkerhet" e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt