Velkommen til Trysil Kommuneskoger

Prisliste elgjakt Trysil Kommuneskoger 2018

Prisen blir beregnet ut fra hvor mange fellingstillatelser som blir tildelt per arealenhet. Dette gjenspeiler at det er ulik produktivitet og elgtetthet i de ulike områdene. Under finner du vedlegg med alle priser.

Vedlegg:
Last ned denne filen (Elgjakt 2018 - priser inn- og utleie av areal (003).pdf)Elgjakt 2018[ ]
Last ned denne filen (Prisliste elgjakt 2018.xlsx)Prisliste[ ]

Vår målsettning

Vi skal være en lønnsom og attraktiv leverandør og samarbeidspartner innen skog, eiendom og natur og friluftsliv.

Jeg aksepterer

Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som "innstillinger", "sikkerhet" e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt